Navem - Nationale Beroepsfederatie van meubelhandelaars Consument Professioneel Login

congres 2007

"Rebel Rebel"

 

Dinsdag 11 december 2007Handelsbeurs Gent (Kouter 29, 9000 GENT)

Rebel & Retail: gaat dat wel samen?? Loont het om tegen de stroom in te roeien?

Op het Navem congres krijg je voorbeelden te zien en te horen van succesvolle rebellen: retailers, ontwerpers én fabrikanten. Over wie tegen de stroom durft in te varen en daarmee succes oogst. Over meubelwinkels die zich als bistro aandienen. Of omgekeerd. Bistro's waar je de tafels en stoelen kan kopen.
Over ondernemers die een zijweg nemen en toch sneller het doel bereiken.  Over verrassingen die het verrassend goed doen. Over anders zijn dan de anderen.  En van verhalen waar het falikant is afgelopen.

No guts no glory. Maar één ding staat vast: je leert bij.  Onderweg hoor je over de kracht van innovation & imagination. Hoe je uit je medewerkers het beste haalt: niet door braafjes in de pas te lopen, maar door rebels en eigenzinnig je ding te doen.

We kruiden dit met beelden uit Moskou, Singapore, Kuala Lumpur en Shanghai: hoe pakken ze daar in het oosten de meubelverkoop aan?  Dat is de echte wereld, maar ook virtueel kan veel, kan alles. Op internet is een revolutie bezig en we weten het niet. Rebel & retail: het 29e Navem-congres.

 

Recht voor de raap! En niet te missen!
 

Uitnodigingsformulier

Inschrijvingsformulier


Stel een kennis op de hoogte van deze site...

DisclaimerPrivacyverklaring
designed by Alerto
development by curiousgroup