Navem - Nationale Beroepsfederatie van meubelhandelaars Consument Professioneel Login

congres 2013

 


 

“Een product zoals dertien in een dozijn?” Als de consument een identiek product elders kan kopen aan dezelfde prijs, kan je het hem moeilijk kwalijk nemen. Maar is de prijs wel écht het ultieme argument om ze over de streep te trekken?”
 
Op ons 35ste meubelcongres brengen we u enkele haantjes die er de gouden eieren tussenuit weten te pikken. Vier uitgelezen prijsbeesten brengen u op dinsdag 3 december een reeks praktische tips rond de zoektocht naar nieuwe meerwaarden en toegevoegde waarde. Dit zowel vanuit de beleving en verlangens van onze klanten als vanuit het retailerperspectief: hoe kunnen we dat vertalen in commercieel succes op langere termijn?
 
Schrijf u zoals 200 andere professionals vandaag nog in op ons jaarlijks event, en u bent klaar om dat gouden ei uit de korf te halen!
 
Gastsprekers

Herman Toch, ex-CEO van Censydiam is marketeer in hart en nieren. Hij adviseert grote internationale spelers zoals Colruyt, Douwe Egberts en Heineken en heeft een brede kijk op de retailwereld.

Barbara Torfs leidt de marketing & communicatie van Schoenen Torfs in goede banen. Zij is de drijvende kracht achter de succesvolle e-commerce van het bedrijf: Torfs goes digital.

Gert Gijbels, Founder of Mookum, stimuleert lokaal ontwerptalent en creëert als het ware een springplank voor bekende en minder bekende designers om hun producten te vermarkten.

Geert Delobbele
, zelfstandig sales trainer/consultant en docent aan Katho Hogeschool vertelt waarom klanten niét het goedkoopste kiezen en geeft 101 tips om te scoren bij uw klanten.
 
Naar jaarlijkse gewoonte sluiten we af met een walking dinner en een netwerkreceptie.

Plaats en datum
Dinsdag 3 december 2013 - Utopolis, Spuibeekstraat 5, 2800 Mechelen. Onthaal vanaf 12u30 (met broodjesbuffet) - Aanvang 14u30.

Prijs (incl. congresmap en een lekker walking dinner, excl BTW)
• 110 euro per zaakvoerder • 85 euro voor elke werknemer van hetzelfde bedrijf (Leden Navem/Fedustria)
• 145 euro per persoon • 120 euro voor werknemers van hetzelfde bedrijf (Niet-leden).

Inschrijven
Vooraf inschrijven is noodzakelijk. Gelieve het inschrijvingsformulier in bijlage vóór 29 november terug te sturen naar Navem vzw, Kasteelstraat 1A / B10 - 1700 Dilbeek, te faxen naar 02/478 37 66 of mailen naar tom@navem.be
 

Uitnodigingsformulier
Inschrijvingsformulier

 

Presentaties


Herman Toch

Barbara Torfs

Gert Gijbels

Geert Delobelle

 

Fotogalerij

 

 


Stel een kennis op de hoogte van deze site...

DisclaimerPrivacyverklaring
designed by Alerto
development by curiousgroup