Navem - Nationale Beroepsfederatie van meubelhandelaars Consument Professioneel Login

op zoek naar meubelen?

Waar vind ik meubelen/meubels? Een droomslaapkamer, knus salon of een ensemble eetkamer, met passende tafel en stoelen?

Meubelen kopen is een feest!  Het is onwaarschijnlijk leuk om inspiratie op te doen in een van de vele toonzalen van Belgische woonwinkels.  Of je nu komt om rond te snuisteren of te bestellen, met de hele familie of individueel, een bezoek aan een meubelwinkel is ronduit een verrijkende en ontspannende ervaring.  Je vindt altijd wel iets naar je gading: lekker zachte zetels, een fleurige eetkamer of een knus slaapensemble, … ze zorgen stuk voor stuk voor een deugddoende dosis nestwarmte.

Meubelen kopen doet u best met een goed inzicht van de eigen woning. Als u een nieuwe bank, een kast voor de slaapkamer of een wandensemble bestelt, is het goed dat u een nauwkeurig beeld heeft van de afmetingen van de ruimte die u wenst in te richten.
De verkopers in de winkel hebben een goede kennis van zaken om u te assisteren bij het maken van uw keuze.
Vraag hen gerust voor kleuradvies en toon hen - waar nodig - een plattegrond van uw woning. Of neem foto's van uw in te richten kamer. Dit zal hen makkelijker in staat stellen om te begeleiden bij nemen van de juiste beslissingen. 

Onze Navem-leden staan graag ter uwer beschikking en ze doen graag uw wens in vervulling gaan.
België telt veel meubelwinkels die echt een pluim verdienen en waar prijs, kwaliteit en service hand in hand gaan.
En waar u als consument als een koning behandeld wordt...

Graag geven we u zoveel mogelijk achtergrondinfo en de ruimste keuzemogelijkheden, vooraleer u daadwerkelijk een beslissing neemt. De keuze is aan u!

Meubelwaarborg®:
En ook na het maken van uw keuze zit u gebeiteld.  Heeft u uw aankoop gedaan bij een winkel die gebruikt maakt Meubelwaarborg®? Hier wordt gebruik gemaakt van een modelcontract, aanbevolen door Federale Overheidsdienst Economie, K.M.O., Middenstand en Energie en opgemaakt in samenspraak met Test-Aankoop en Arcopar vzw.

Dit contract biedt zowel de consument als meubelhandelaar eerlijke en solide garanties aangaande prijs, kwaliteit, kwantiteit, leveringstermijn en -plaats, gebreken, financieringen, schadevergoedingen,…

Door het gebruik van dit contract kan u een beroep doen op de Geschillencommissie Meubelen.
Hierdoor kan u een proces voor de gewone rechtbanken vermijden: bij deze verzoeningscommissie verloopt de procedure sneller, minder ingewikkeld en, niet onbelangrijk, ze werkt véél goedkoper

Voor meer info omtrent meubelwaarborg, verwijzen we u graag door naar
Meubelwaarborg.  Shop zorgeloos bij onze Meubelwaarborg®-leden.     


Stel een kennis op de hoogte van deze site...

DisclaimerPrivacyverklaring
designed by Alerto
development by curiousgroup