Navem - Nationale Beroepsfederatie van meubelhandelaars Consument Professioneel Login

congres 2010

Je verdient toch ook 33.600 EUR/u?

Klik hier voor de uitnodiging
& hier voor de foto's!

Een tegenvallende verkoop. Klanten die vroegtijdig zonder aankoop uw zaak verlaten. En op de koop toe geen enkele bestelbon ondertekend!
 
Waaraan ligt het nu? De crisis, a bad hair day of een te opdringerige verkoper? Of aan een onoverzichtelijk aanbod? Wie zal het zeggen…
 
Er kunnen tal van redenen aangehaald worden die uw verkoopcijfers beïnvloeden. Vaak details die u zelf niet opmerkt of zaken waar niemand u eerder attent op maakte.  Feit is dat u als verantwoordelijke van uw meubelzaak uw omzet aanzienlijk kan verhogen….  'Maar hoe dan?', hoor ik u denken…
 
Tijdens het Navem meubelcongres hielpen 4 topsprekers uw verkoop te stimuleren.
 
Voor al wie vooruit wil met zijn of haar meubelzaak, opende CC Den Egger te Scherpenheuvel haar deuren.  De deelnemers gingen naar naar huis met concrete ‘tips & tricks’  & ontvingen gratis het boek 'De ziel zit in een schoenendoos' van Wouter Torfs. Een bestseller van formaat met innovatieve inzichten van de winnaar 'Beste Werkgever' en 'Beste Winkelketen 2010'.


Leden van Navem & Fedustria betalen €110 euro, inclusief congresmap en walking dinner. Elke volgende inschrijving van hetzelfde bedrijf profiteert van een gunsttarief van €85! Niet-leden betalen respectievelijk €145 en €120.

 


Stel een kennis op de hoogte van deze site...

DisclaimerPrivacyverklaring
designed by Alerto
development by curiousgroup