Navem - Nationale Beroepsfederatie van meubelhandelaars Consument Professioneel Login

meubihome

Navem geeft het professioneel meubelvaktijdschrift Meubihome uit.  Op die manier willen wij uw belangen, op sociaal, juridisch en economisch vlak behartigen en verdedigen.

Meubihome is een B2B (business-to-business) magazine dat bestemd is voor professionele handelaars actief in de meubelhandel en de woning- of projectinrichting.

Het wordt gratis bezorgd aan handelaars die actief zijn in deze sector en over een toonzaal of expositieruimte beschikken.


Meubihome wordt verstuurd naar elke meubel-en decoratiewinkel in Benelux en de belangrijkste winkels in Frankrijk, alsook naar Belgische fabrikanten van meubelen en artikelen uit de woninginrichting. Fabrikanten en vertegenwoordigers en agenten actief in de meubelsector behoren eveneens tot de lezerskring.

Meubihome verschijnt zowel in het Nederlands als in het Frans. Geen twee talen in een boekje, maar twee verschillende edities waarin precies dezelfde informatie staat. Deze tweetaligheid van Meubihome stelt de adverteerders in staat om hun keyaccounts in de Benelux te bereiken.

Meubihome verschijnt 8 keer per jaar en bereikt zo'n 4.100 bestemmelingen.


Voor de laatste editie: klik
hier


Stel een kennis op de hoogte van deze site...

DisclaimerPrivacyverklaring
designed by Alerto
development by curiousgroup